طرز پخت:

۱. قبل از پخت، قارچ برگر پاد را برای مدت بیست دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
۲. قارچ برگر پاد را می توان در ماهیتابه، فر یا باربیکیو طبخ کرد.
۳. ماهیتابه را با روغن یا کره چرب نمایید سپس قارچ برگر را سرخ نمایید.
قارچ برگر

محتویات:

گوشت منجمد گوساله ۴۰% ، قارچ ۳۵% ، پیاز ۸% ، آرد سوخاری ۵% ، نمک تصفیه شده ۱.۵% ، ادویه طبیعی ۰.۵% ، آب و یخ ۱۰%
  • در صورت انجماد زدایی از انجماد مجدد خودداری شود
  • در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود
  • حداق حرارت مورد نیاز جهت پخت این محصول ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد