طرز پخت:

۱. قبل از پخت، مرغ برگر پاد را برای مدت بیست دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
۲. مرغ برگر پاد را می توان در ماهیتابه، فر یا باربیکیو طبخ کرد.
۳. ماهیتابه را با روغن یا کره چرب نمایید سپس مرغ برگر را سرخ نمایید.
مرغ برگر 85%

محتویات:

گوشت منجمد مرغ(ران و سینه) ۶۰% ، پیاز ۳۰% ، آرد سوخاری ۸% ، نمک تصفیه شده ۱% ،  ادویه ۱%
  • در صورت انجماد زدایی از انجماد مجدد خودداری شود
  • در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود
  • حداق حرارت مورد نیاز جهت پخت این محصول ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد