طرز پخت:

۱. قبل از پخت، پنیر برگر پاد را برای مدت بیست دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
۲. پنیر برگر پاد را می توان در ماهیتابه، فر یا باربیکیو طبخ کرد.
۳. ماهیتابه را با روغن یا کره چرب نمایید سپس پنیر برگر را سرخ نمایید.
پنیر برگر

محتویات:

گوشت منجمد گوساله ۶۰% ، پنیر پیتزا ۲۰% ، پیاز ۱۳% ، آرد سوخاری ۵% ، نمک تصفیه شده ۱.۵% ، ادویه طبیعی ۰.۵%
  • در صورت انجماد زدایی از انجماد مجدد خودداری شود
  • در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود
  • حداق حرارت مورد نیاز جهت پخت این محصول ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد