طرز پخت:

یک ساعت قبل از پخت پیتزا پاد، آن را از فریزر خارج نموده و فر را در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم نمایید، سپس پیتزا را برای مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید و در آخر گریل را روشن نمایید تا سطح پیتزا طلایی شود.

 

محتویات:

نان پیتزا، گوشت چرخ کرده، ژامبون، پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک و ادویه، سس گوجه فرنگی

 

  • در صورت انجماد زدایی از انجماد مجدد خودداری شود
  • در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود
  • حداق حرارت مورد نیاز جهت پخت این محصول ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد
پیتزا مخلوط