امروزه متخصصین تغذیه به این نتیجه رسیدن که هیچ ماده غذایی نمی تواند جایگزین گوشت (گوشت قرمز و گوشت سفید) در سبد غذایی افراد جامعه شود و از آنجایی هم که مصرف زیاد آن موجب بیماری های فشار خون، تنگی عروق و بیماری های قلبی می شود. و سویا نیز سرشار از پروتئین ها و بدون داشتن کلسترول و چربی مضر می باشد و افراد گیاه خوار که فقط گیاه خوار می باشند هم دچار پوکی استخوان می شوند. حال میتوان با مصرف سویا که به گوشت گیاهی معروف است در کنار گوشت، مقدار مصرف این خوراکی را پایین آورد و با ترکیب سویا با گوشت از پروتئین ها ویتامین ها و فیبرهای موجود در سویا هم بهره مند شد.
صنایع غذایی پاد تولید کننده گوشت چرخ کرده همراه با درصدی از سویا با بهترین کیفیت که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه می باشد
محتویات:
گوشت گوساله تازه یا منجمد ۵۰% ، پروتئین سویا ۳۰% ، ادویه طبیعی ۰/۵% ، آب آشامیدنی ۱۹.۵%