از زمانی که از منابع معتبر و موثق شنیده شد سوسیس و کالباس را با خمیر مرغ تهیه می‌کنند، تعدادی از افراد، مصرف این دو فرآورده را محدود کرده و به مصرف دیگر فرآورده‌های گوشتی همچون همبرگر بخصوص کباب لقمه‌های کارخانه‌ای که در بسته بندی‌هایی به صورت منجمد عرضه می‌شود، گرایش پیدا کردند، ترکیبات محتوی کباب لقمه شبیه کباب کوبیده است، کباب لقمه، یکی از فرآورده‌های گوشتی است که از مخلوط گوشت چرخکرده، پیاز، ادویه و نمک خوراکی تشکیل و به شکل میله‌ای یا مکعب مستطیل قالب زده و در تونل انجماد منجمد و در نهایت بسته‌بندی می‌شود. این فرآورده گوشتی برحسب نوع گوشت، به کباب لقمه با گوشت قرمز و کباب لقمه با گوشت طیور تقسیم‌بندی می‌شود و درصد گوشت چرخ کرده آن از ۷۰ تا ۸۵ درصد متغیر است و مابقی آن با سایر مواد و افزودنی‌های مجاز پر می‌شود. میزان چربی به کار رفته در کباب لقمه بین ۱۵ تا ۲۰ درصد و بسته به مقدار گوشت و نوع آن که دام یا طیور باشد، متفاوت است.
تولید انواع کباب لقمه با کیفیت بسیار بالا توسط گروه صنایع غذایی پاد شامل:

کباب لقمه گوشت مرغ ۷۰%

کباب لقمه گوشت مرغ 70%

کباب لقمه گوشت قرمز ۷۰%

کباب لقمه گوشت قرمز 70%