گسترش روز افزون تولید و مصرف مواد غذایی فرآوری شده صنعتی و نقش تعیین کننده غذا در تامین انرژی و سلامت انسان موجب گردیده تا تامین غذای مطلوب کیفی، ایمن و بهداشتی یکی از مهمترین مباحث کارشناسان و متخصصان این صنعت در سراسر دنیا گردد. لذا در این راستا صنایع غذایی پاد در سال ۱۳۶۳ در همدان در مساحتی حدود ۴۰۰۰ مترمربع و زیر بنای حدودا ۲۰۰۰ مترمربع در زمینه تولید انواع همبرگر و کباب لقمه فعالیت خود را آغاز نموده است که در طرح توسعه انواع پیتزا منجمد آماده طبخ و گوشت چرخ کرده همراه با پروتئین گیاهی نیز به آن اضافه شده است و در حال حاضر در مساحتی حدود ۱۰۰۰۰ مترمربع و زیر بنای حدودا ۵۰۰۰ هزار متر مربع در حال فعالیت می باشد که استفاده از مواد اولیه با کیفیت در راستای تولید سالم و بهداشتی و همچنین جلب رضایت مشتری همواره در دستور کار مدیریت و پرسنل این شرکت قرار داشته است.
فعالیت ها و اقدامات این واحد در طی ۳۵ سال تلاش مستمر مدیریت و پرسنل منجر به تولید ۱۵ نوع محصول گردیده است
اهداف و ارزش ها
عرضه محصولات بهداشتی و ایمن منطبق با استانداردها
کسب حداکثر رضایت مشتری
استفاده بهینه از از ابزارها و تجهیزات و منابع انسانی
حضور قوی و موثر در بازار
افتخارات و گواهینامه ها
دریافت گواهینامه های ISO 9000 در زمینه مدیریت کیفیت
دریافت گواهینامه های HACCP و ISO 22000 در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
گواهینامه تندیس استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان در سال های ۹۴ و ۹۵
واحد نمونه صنایع غذایی استان همدان در سال های ۸۷، ۹۱، ۹۲، ۹۳، ۹۴ و ۹۵