طبخ صحیح، طعمی متفاوت

۱. عمل یخ زدایی باید در حدی صورت گیرد که فقط بتوان برگرها رو از هم جدا نمود
۲. جهت طبخ بهتر است از ماهیتابه چدنی استفاده گردد، در غیر این صورت میتوان از ماهیتابه های سـرامیکی یا ظروف نچسب استفاده نمود.
۳. ماهیتابه را با حرارت بالا داغ نموده سپس بدون اضافه کردن روغن یا کره، برگر را درون ظرف قرار داده تا کمی دود کند سپس حداکثر بعداز ۳۰ ثانیه برگرها رو برگردانده و به حد دلخواه طبخ نمایید
(سعی شود مراحل بالا با حرارت زیاد تا حدی که برگرها خشک نشود انجام شود)
همبرگر گوشت قرمز 85%

محتویات:

گوشت منجمد گوساله ۸۵% ، پیاز ۹/۵% ، آرد سوخاری ۳% ، نمک تصفیه شده ۲% ، ادویه طبیعی ۰/۵%
  • در صورت انجماد زدایی از انجماد مجدد خودداری شود
  • در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود
  • حداق حرارت مورد نیاز جهت پخت این محصول ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد